2108073201 Δημοκρατίας 9, Άνοιξη dim.stam@yahoo.gr
hero image

Pellet
Σταματιάδης - Εμπορίο Στερεών Καυσίμων | Βορειοανατολική Αττική


 

Η επιχείρησή μας “Σταματιάδης Δημήτριος”, η οποία εδρεύει στην Άνοιξη Αττικής, ως εισαγωγείς pellet απευθείας από τις μονάδες παραγωγής του εξωτερικού και κύριοι συνεργάτες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας, σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία pellet σε απεριόριστες ποσότητες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σε εμάς θα βρείτε pellet αρίστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, τα Βόρεια Προάστια και όλη την ευρύτερη Ανατολική Αττική.

Τα pellet είναι μορφή βιοκαυσίμων με ευρεία χρήση και μεγάλο πλήθος εφαρμογών, αποτελούνται από συσσωματώματα ή σύμπηκτα βιομάζας είναι είδος φυσικού βιολογικού καυσίμου ξυλώδους μορφής.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του πέλλετ:
 Οικονομικός τρόπος θέρμανσης
 Οικολογικό
 100% Φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα
 Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας



Βιομάζα
Η φθηνότερη επιλογή εναλλακτικής καύσης για λέβητες πολλαπλών καύσεων. Διατίθεται σε σακούλες των 25 κιλών είτε χύμα με μεταφορά στον χώρο σας με φορτηγό.


Η μεταφορά καυσόξυλων, pellet, κάρβουνα, μπρικέτες, βιομάζα στον χώρο σας είναι δωρεάν για τα Βόρεια Προάστια και με πολύ χαμηλό κόστος για τις υπόλοιπες περιοχές την Αθήνα και την ευρύτερη Ανατολική Αττική.  Παράδοση και σε όροφο με γερανό.


Για περισσοτερες πληροφορίες ή παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Δημοκρατίας 9, Άνοιξη / Βορειοανατολική Αττική
Τηλ: 2108073201